Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS - nie dostaję zleceń w multiplayer

tigerasko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prześpij się gdzieś lub przenieś się na serwis.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Pukuwer

to już ogarnięte mam, a mógłbyś mi powiedzieć, jak naprawić bug ze spaniem, tzn. po jakimś czasie pojawia mi się info, że jestem wyspany. a potem zrobie trase 2,2k wyjde z gry (mp). Wchodzę z powrotem na mp i w "Rynek Przesyłek" pustka

Pomogłem? Daj Like ! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

trochę odświeżę ale mam problem:

@Pukuwer

to już ogarnięte mam, a mógłbyś mi powiedzieć, jak naprawić bug ze spaniem, tzn. po jakimś czasie pojawia mi się info, że jestem wyspany. a potem zrobie trase 2,2k wyjde z gry (mp). Wchodzę z powrotem na mp i w "Rynek Przesyłek" pustka

z tego co wyczytałem w multi zmęczenie jest wyłączone.

a co do zleceń mam taki sam problem: zrobiłem oddzielny profil do multi i za każdym razem gdy dostarczę przesyłkę muszę resetować zlecenia przez komendę i ponownie uruchamiać grę... Jest na to jakiś sposób? Dodam, że grę musiałem zacząć od początku i nie mam własnego ciągnika :D

Komputer: z NASA.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

trochę odświeżę ale mam problem:

@Pukuwer

z tego co wyczytałem w multi zmęczenie jest wyłączone.

a co do zleceń mam taki sam problem: zrobiłem oddzielny profil do multi i za każdym razem gdy dostarczę przesyłkę muszę resetować zlecenia przez komendę i ponownie uruchamiać grę... Jest na to jakiś sposób? Dodam, że grę musiałem zacząć od początku i nie mam własnego ciągnika :D

Na multi zmęczenie nie jest wyłączone, można jest wyłączyć w opcjach> rozgrywka>symulacja zmęczenia> odznacz, wtedy się nie męczysz , ale spać możesz nadal.

Aby zacząć grę na multi , wypadałoby mieć własny ciągnik , ponadto polecam zrobić konto też na WorldofTrucks, wtedy będziesz miał też zlecenia zamknięte z ograniczeniem 90 km/h, wymagane jest ino 2h przegrane w grze. Konto z ets lub ats podpina się tam w profilach ogólnych.

Ogólnie nie musisz robić dwóch różnych profili , wystarczy jeden, po prostu na MP czas leci mega wolno i tam spanie np. nie zmienia godziny, a na singlu odwrotnie, czas zasuwa, spanie dodaje godziny :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...